pátek 20. června 2008

už to bude, už to bude

...pomalu za mnou. První rok utekl jak voda, to je jasný a strašně ráda to všem řikám. Netřeba se však obraceti zpět: "co bylo už není, zítra se všechno změní" ... to sem teda zvědavá.
Jedeme na třídní výlet. Někteří by to nesprávně nazvali třídní chlastačkou. Ale ono je to vlastně v podstatě uplně fuk, jde o to s kým tam budu, že. Jen mě unavuje představa, že dneska večer se nevyspím ve svojí posteli.
Abych nezapomněla, je tu jeden pozdrav na přání: ZDRAVÍM TĚ, MILÝ OTTO ! :)
Jinak mé vyhlídky na prázdniny nejsou nijak moc růžové. Za 3 týdny, touhle dobou budu omdlývat nudou někde na chatě ( protože moji prarodiče vůbec nejsou tak moderní, jako ti Andie ) a budu se snažit zregenerovat síly.
Jinak máme dva nové přírustky do rodiny. Zde: A ten druhý, jelikož původní odešel už do věčných lovišť, tak přišel jeho nástupce. A musím podotknout, byla to láska na první pohled

Tak tedy zdar a sílu, najdeš v mase (jak říká drahý J.)

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Hergot, ten Lumix je docela sexy. ;-)

Džína řekl(a)...

Hmm, taky myslím, že není vůbec na škodu, že původní odešel už do věčných lovišť. Tohle rozhodně za to stojí.
A víš co já bych dala i za totálně nemoderní chatu? Vypnout mozek a jenom si odpočinout. Závidím ti! :)

Anonymní řekl(a)...

Smích, moje babička je polomoderní, myslím, že to je báječná kombinace, když připočítám těch 200 km, který mě budou dělit od běžných dní :D

A musím přiznat, že ta druhá krabička vypadá docela nadupaně:))

Anonymní řekl(a)...

LG jsou pěkný sráči!! Všechny mobily od týhle značky...nejlepší SE nebo Nokia...:)

Actress řekl(a)...

Kroť laskavě svoje výrazy, nejsem ti na tohle zvědavá ;) Ale tvuj názor ti neberu. Nech si svoje SE a Nokie, já si nechám svoje LG a budu se mít fajn :)